Palautuskäytäntö

Päivitetty 01.07.2020

Deluxeriella työskentelemme intensiivisesti 100 % asiakastyytyväisyyden eteen, parantaaksemme jatkuvasti palvelumme laatua ja toimittaaksemme korkealaatuisia tuotteita. Tästä syystä meillä on erittäin joustava palautuskäytäntö, jotta asiakkaidemme kokemus olisi mahdollisimman sujuva. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tuotteeseemme, voit palauttaa tuotteen 30 päivän kuluessa laskun päivämäärästä hyvitystä tai vaihtoa varten, mikäli se täyttää palautusehdot.

Ainoa mitä sinun tulee tehdä palautusta varten, on lähettää palautuslomake. Nopeaa ja helppoa palautusprosessia varten varmista, että valitset oikean palautusvaihtoehdon ja täytät lomakkeen kaikki vaaditut kentät. Palautuspyyntöäsi ei käsitellä, jos pyydetyt tiedot puuttuvat.

Palautuslomakkeen lähettämisen jälkeen saat vahvistusviestin, joka sisältää palautusosoitteen.

Huomaa, että palautuspyyntösi käsitellään verkossa lähettämiesi tietojen perusteella.

Pakkaa tuotteesi huolellisesti ennen lähettämistä. Suosittelemme, että palautat tuotteesi vakuutettuna ja/tai rekisteröitynä. DELUXERIE ei ota mitään vastuuta palautuksesi katoamisesta tai vahingoittumisesta kuljetuksen aikana.

DELUXERIE ei kata palautuskuluja, vaan ne ovat asiakkaan vastuulla.

Palautusosoite:
DELUXERIE
Ambachtsweg 85
2641KW Pijnacker
Alankomaat

Lue tämä sivu huolellisesti ennen kuin palautat tuotteen meille.

Hyvitys & Vaihto

Voit palauttaa tuotteesi vaihto- tai palautusoikeutta vastaan. Ainoa tätä koskeva pyyntömme on lähettää pyyntösi 30 päivän kuluessa tilauksellesi luodun laskun päivämäärästä.

Hyvityksen on täytettävä kaikki alla olevat ehdot, jotta voit saada täyden hyvityksen ostohinnastasi. Jos jokin alla olevista ehdoista ei täytä tuotettasi, hyvitys- tai vaihtopyyntösi vanhenee:

• Tuotteessa ei ole käytön jälkiä (esim. vaurio, joka osoittaa tuotteen olevan kulunut)
• Tuotteet, jotka eivät sovellu palautettavaksi terveydensuojelu- tai hygieniasyistä
• Tuotteet, jotka ovat suorassa ihokosketuksessa sukuelinten alueelle (sukkahousut, alushousut, stringit, korsetit jne.)
• Alkuperäisen sinetin tulee pysyä ehjänä, eikä sitä saa irrottaa/rikkoa
• Tuotteet tulee palauttaa kokonaisina (eli mukaan lukien alkuperäinen pakkaus, lasku ja kaikki muut asiakirjat ja materiaalit jne.)
• Tuotteet, joita ei selvästikään ole tarkoitettu tietylle henkilölle.
• Tuote on palautettava DELUXERIElle 30 päivän kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta.

Hyvitys suoritetaan samalla tavalla kuin alkuperäisellä maksutavalla, ei lähetyskuluja. Huomaathan, että tässä voi kestää jopa 10 työpäivää, ennen kuin summa on käsitelty ja siirretty tilinumerollesi.

Luotolla ostetut tuotteet voidaan palauttaa vain luottoa vastaan. Kaupan luottoa ei voi muuttaa käteiseksi, siirtää toiselle ja/tai käyttää palvelumaksuihin, kuten toimituskuluihin.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen [email protected].