Peruuttamisoikeus

Etäostolla sinulla on 14 päivän laillinen harkinta-aika. DELUXERIE soveltaa asiakkailleen 30 päivän peruuttamisoikeuden, josta laillinen määräaika on 14 päivää. 30 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä sinulla on oikeus peruuttaa tämä tilaus ilman erillistä syytä (laillinen peruutusoikeus). Sinun tulee ilmoittaa meille kirjallisesti tai peruutuslomakkeellamme Jos tavarat on jo toimitettu, voit peruuttaa tilauksesi 30 päivän kuluessa palauttamalla jo toimitetut tavarat.

Peruuttamisoikeuden seuraukset:
Jos peruutus onnistuu, kaikki kummankin osapuolen ilmoittamat tavarat, palvelut tai varat palautetaan ja kertyneet varat vapautetaan. Jos tavara on vaurioitunut toimituksen jälkeen, asiakkaan on maksettava korvaus. Korvauksen välttämiseksi suosittelemme, että et käytä tavaroita, jotka voivat johtaa arvon alenemiseen. Jos joudut maksamaan korvausta tuotteille aiheutuneesta vahingosta, se vähennetään sinulle palautettavasta summasta.

Mitä poikkeuksia peruuttamisoikeuteen liittyy?
Alta löydät luettelon tärkeimmistä poikkeuksista peruuttamisoikeuteen.

1. Matkailu, kuljetus, majoitus, ruokailu tai muu vapaa-ajan toiminta.
2. Yksittäiset aikakaus- tai sanomalehdet.
3. Ota Huomioon: jos tilaat aikakaus- tai sanomalehden Internetin kautta, puhelimitse tai kadulla, 14 päivän harkinta-aika on voimassa.
4. Erityisesti valmistamasi tuotteet, esimerkiksi räätälöity puku, painotuotteet, valokuva-albumi tai korut oman suunnittelusi mukaan.
5. Tuotteet, jotka voivat pilaantua nopeasti tai joiden säilyvyysaika on rajoitettu, kuten ruoka tai kukat.
6. Tuotteet, joita ei voida palauttaa terveydellisistä tai hygienia syistä. Et voi rikkoa sinettiä toimituksen jälkeen, muuten sinulla ei ole enää oikeutta harkinta-aikaan. Esimerkkejä ovat alusvaatteet ja uima-asut.
7. Puhelintilaus tai tilaus Internetin kautta yritykseltä, joka ei keskittynyt etämyyntiin, esimerkiksi puhelintilaus teurastajalta.
8. CD- ja DVD-levyt, joiden sinetti on rikottu toimituksen jälkeen.
9. Osta Internetistä ladattava digitaalinen tuote (elokuva, musiikki, pelit) ilmoittamalla, että haluat sen 14 päivän sisällä ja olet ilmoittanut, että et halua ottaa harkinta-aikaasi. Myyjän on vahvistettava tämä ennen tuotteen lataamista.
10. Hätäkorjaukset: jos pyydät yritystä tulemaan korjaukseen tai huoltoon, joka ei voi odottaa, esimerkiksi vuodon tai lämmitysjärjestelmän rikkoutuessa.
11. Palvelu (esim. maalaustyö), joka on jo täysin valmis harkinta-ajan sisällä. Sinun on oltava nimenomaisesti suostunut aloittamiseen harkinta-ajan sisällä ja ilmoittanut, että luovut harkinta-ajasta.

Kiinnittää huomiota; Kun otetaan huomioon yrityksemme ja tavaroidemme luonne, peruuttamisoikeuden poissulkeminen numerossa 6 on erittäin tärkeää.

Kotiuttaminen on asiakkaillemme maksutonta. Jos olet maksanut laskusi, maksettu summa on palautettava 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta, mikäli DELUXERIE on vastaanottanut palautuksesi.

Sinun tulee myös saada hyvitys toimituskuluista, ellet ole nimenomaisesti valinnut halvinta tarjottua vakiotoimitusta kalliimpaa toimitustapaa (sinä vastaat lisäkustannuksista). Sinä vastaat (mahdollisista) välittömät palautuskustannukset.

Tilauksen peruutus

Tilauksen voi peruuttaa vain, jos tilausta ei ole vielä lähetetty tai se ei ole valmis lähetettäväksi (näet tilauksesi tilan kirjautumalla tilillesi). Tilausta ei voi peruuttaa sen jälkeen, kun se on lähetetty. Jos teet peruutuspyynnön sen jälkeen, kun tilauksesi on lähetetty, sinun on noudatettava palautusehdoissamme määritettyjä vaiheita, sillä palautusehdoissamme määritetyt ehdot ovat voimassa.

Älä epäröi ottaa yhteyttä Deluxerien asiakaspalveluun, jos tarvitset apua.

Sähköposti: [email protected]
WhatsApp: +45 31 85 01 99

Pääset Deluxerie-palautusportaaliin klikkaamalla tästä luodaksesi palautuspyynnön.