Turvallisuuspolitiikka

Suojaamme verkkosivustomme ja muut järjestelmämme, jotka tukevat sivustoamme infrastruktuurin suhteen, ryhtymällä tarvittaviin teknisiin varotoimiin tietojesi katoamisen, tuhoutumisen, pääsyn, muuttamisen tai jakamisen estämiseksi luvattomien kolmansien osapuolten toimesta. Näin voit tuntea olosi turvalliseksi selatessasi verkkosivustoamme. Yksityisyytesi suojaaminen on meille erittäin tärkeä asia. Meille antamiasi henkilökohtaisia ​​tai tarpeellisia erilaisia ​​tietoja käytetään vain tilaustesi käsittelyyn ja toimintaprosessin suorittamiseen terveellisesti. Muutoin sitä ei koskaan saa käyttää kaupallisiin tai muihin tarkoituksiin.

Kun teet ostoksia alustallamme, hyväksyt tietosuojakäytäntömme sekä käyttöehtomme. Meille jakamiasi tietoja käytetään asiakastyytyväisyyden varmistamiseen ja lisäämiseen sellaisissa asioissa kuin tilauksesi vahvistaminen ja seuranta, tietojen vertailu ristiriitaisuuksien varalta ja vilpillisten toimintojen estäminen.

SSL-sertifikaatti

Varmistamme, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja salataan suojatulla SSL-palvelinohjelmistolla (Secure-Socket Layer). Tilauksesi tiedot (nimi-sukunimesi, osoitteesi, luottokortti- ja pankkitietosi) ovat täysin salattuja, eikä mikään kolmas osapuoli voi lukea niitä. Tämän ymmärtämiseksi käyttämäsi Internet-osoite on osoitettu pienellä “lukko”-kuvakkeella osoitepalkin yläosassa. Kuten näet tällä sivulla ollessasi, deluxerie.fi-sivusto käyttää SSL-varmennetta sekä suojaus- ja salaustekniikkaa.

Tietoturva

Sitoudumme siihen, että korttisi numerot, tapahtumat ja muut henkilötietolomakkeet välitetään turvallisesti asiakkaidemme ja alustamme välillä. SSL-tietoturvatekniikan ansiosta, joka välittää tietoja prosessorin ja palvelimen välillä, tietoja ei koskaan vuoda kolmannelle osapuolelle.

PCI-yhteensopivuus

Deluxerie isännöi kaikkia hankkimiaan tietoja turvallisesti PCI (Payment Card Industry) -yhteensopivan isännöintipalveluntarjoajan kanssa. Kokeneena yrityksenä, joka kehittää ja pitää teknologiaansa jatkuvasti ajan tasalla, olemme tietoisia siitä, kuinka tärkeää on, että asiakas tuntee olonsa turvalliseksi verkko-ostoksia tehdessään. Olemme myös tietoisia heidän tietojensa ja erityisesti luottokorttitietojen turvallisen käsittelyn tarpeesta. PCI-yhteensopivuus optimoi minkä tahansa luotto- tai maksukortin turvallisuuden tapahtuman aikana. Tämä on maailmanlaajuisesti laajalti hyväksytty käytäntösarja, joka on kehitetty suojaamaan asiakkaan henkilökohtaisia ​​tietoja ja takaamaan turvallisuuden selailun ja maksamisen aikana. Se myös estää henkilötietojen ja maksutietojen väärinkäytön.”